nazad

• Priča •

O nama

Restoran Bijela lada smješten je na obali rijeke Kupe,u Ladarskoj ulici,u gradu Sisku.
Bijela lada ima visoku arhitektonsku,urbanisticku,ambijentalnu i kulturno-povijesnu vrijednost, stoga cete moci u ugodnom okruženju uživati u specijalitetima naše kuhinje.
Povijesni znacaj grada Siska tijekom 18.stoljeca imao je veliki utjecaj na strukturu našeg jelovnika u kojem smo stopili okuse talijanske,bosanske te kuhinje dinarskih krajeva (jela ispod peke).
Naime,Sisak je bio najprometnija luka na zapadnom dijelu jugoistocne Europe,sa godišnje nekoliko tisuca uplovljenih lada sa ladarima iz dalekih zemalja,koji nas uce o novim drugacijim okusima i imaju veliki utjecaj na današnju raznoliku ponudu naše meni karte.
U Bijeloj ladi organiziramo proslave,rodendane,krštenja,vjencanja i ostale Vama važne dogadaje.
Naše osoblje ce se pobrinuti da sve do zadnjeg detalja bude savršeno tako da Vaša obitelj,prijatelji i Vi možete bezbrižno uživati u svojoj proslavi,ambijentu našeg restorana te u posebnim specijalitetima za proslave naše kuhinje.
Ukoliko Vam je potreban smještaj,ako ste samo u posjeti našem gradu, mi se možemo pobrinuti i za to!
U sklopu Bijele lade imamo devet apartmana.
Svi apartmani imaju dobro opremljene kuhinje i blagavaonice, salon s TV-om sa satelitskim programima,sve prostorije su klimatizirane te imaju besplatan WiFi.
U okviru objekta se nalaze sauna,ako se gosti žele dodatno opustiti, i teretana sa sadržajima za fitness.

Ako vec niste,posjetite nas i uvjerite se sami u našu kvalitetu,a mi cemo se pobrinuti da Vam posjet Bijeloj ladi ostane u lijepom sjecanju.